Αρχική Σελίδα

Dongguan Huatuo Printing Co., Ltd.

Dongguan Huatuo Printing Co., Ltd.

1 2 3
Dongguan Huatuo Printing Co., Ltd. Dongguan Huatuo Printing Co., Ltd. Dongguan Huatuo Printing Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Εξαγωγή pc : < 10%

Η Co. εκτύπωσης Huatuo Dongguan, ΕΠΕ είναι ένα σχέδιο, μια εκτύπωση και μια παραγωγή ενσωμάτωσης εργοστασίων εκτύπωσης Dongguan. Ειδικεύεται στην εκτύπωση όλων των ειδών προϊόντων εγγράφου όπως τα βιβλία, περιοδικά, λευκώματα, σελίδες χρώματος, αφίσες, αυτοκόλλητες ετικέττες, που συσκευάζουν τα κιβώτια.
Η επιχείρηση έχει μια νέα μηχανή εκτύπωσης τέσσερις-χρώματος, μια μηχανή τέσσερις-χρώματος τέσσερις-χρώματος, πολλαπλάσιες μονοχρωματικές μηχανές εκτύπωσης και αυτοκόλλητες μηχανές εμπορικών σημάτων. Και πλήρης μηχανή πιάτων CPT, οδηγώντας καρφώνοντας μηχανή συνδέσμων, κόπτης εγγράφου, μηχανή μπύρας και άλλες πλήρεις προετοιμασία δημοσιεύσεων και εγκαταστάσεις μετα-Τύπου. Μπορέστε γρήγορα να παρέχετε στους πελάτες το σχέδιο, παραγωγή πιάτων, που τυπώνει τη μιας στάσης υπηρεσία.
Η επιχείρηση έχει ακολουθήσει πάντα ακεραιότητα-βασισμένος στο, πελάτης πρώτα, ποιότητα της επιβίωσης η φιλοσοφία διοίκησης επιχειρήσεων, καθιέρωσε ένα σύστημα διαβεβαίωσης ποιότητας ήχου. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρησή μας έχει εξυπηρετήσει σχεδόν 1.000 μεγάλες και μέσου μεγέθους επιχειρήσεις, με τους πελάτες σε περισσότερες από δέκα χώρες και περιοχές όπως οι επαρχίες, τους δήμους και τις αυτόνομες περιοχές, καθώς επίσης και το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο και την Ταϊβάν, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Ευρώπη. Είμαστε πρόθυμοι να πιάσουμε τον προσανατολισμό αγοράς, να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία, και να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας, και να παρέχουμε τις υπηρεσίες ποιοτικής εκτύπωσης για όλους τους τομείς της κοινωνίας.
1. Είναι ανταγωνιστικό με την απόδοση δαπανών: ο εξοπλισμός είναι άριστος, η επεξεργασία είναι πλήρης, η επαγγελματική ποιότητα και η τιμή εξαιρετικά-πρώην-εργοστασίων είναι η ανταγωνιστικότητα πυρήνων της επιχείρησής μας.
2. Τέλεια εξασφάλιση Ομάδων Διοίκησης + ποιότητας: η επαγγελματική Ομάδα Διοίκησης και ο προηγμένος τυπώνοντας εξοπλισμός είναι η ισχυρή εγγύησή μας για την επίτευξη υψηλή - ποιοτικά προϊόντα. Χαιρετίζουμε ειλικρινά τις επισκέψεις τομέων.
3. Μιας στάσης υπηρεσία: Από το σχέδιο, παραγωγή, εκτύπωση, μετα-επεξεργασία, στην παράδοση, εφαρμόζουμε τη μιας στάσης υπηρεσία συνεργαστείτε με σας για να δημιουργήσετε μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση.
Αναλάβετε ποικίλη επιχείρηση εκτύπωσης και σχεδίου:
1. Φυλλάδιο
Εταιρικά φυλλάδια προϊόντων, προωθητικά φύλλα, φάκελοι, σελίδες, εισιτήρια, δίπλωμα, διάφορες συνταγές, προσκλήσεις, αφίσες, ανελκυστήρες, ετικέττες, κ.λπ.
2. Στοιχεία λευκωμάτων
Εταιρικά φυλλάδια, φυλλάδια, κατάλογοι, φυλλάδια προϊόντων, εταιρικά περιοδικά, εταιρικά φυλλάδια.
3. Συσκευασία και εκτύπωση
Συσκευασία χαρτοκιβωτίων, περίπτωση του CD, κιβώτιο καλλυντικών, κιβώτιο χαπιών, έξοχη τσάντα tote και άλλη συσκευασία εγγράφου.
4. Πλήρης συγκολλητική εκτύπωση χρώματος
Διάφορες αυτοκόλλητες ετικέτες, αυτοκόλλητες ετικέτες, αυτοκόλλητες ετικέττες εμπορικών σημάτων, κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Huatuo Printing Co., Ltd.

Φαξ: 86-769-22293006

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Τυπωμένες συνήθεια ετικέττες εγγράφου

Η εκτύπωση όφσετ κρεμά το λογότυπο συνήθειας επαγγελματικών καρτών/τιμών ετικεττών

Τυπωμένες ετικέττες ετικετών ιματισμού, εξατομικευμένες ετικέττες δώρων για τις γαμήλιες εύνοιες

Οι ανακυκλωμένες τυπωμένες συνήθεια ετικέττες εγγράφου/κρεμούν την ετικέτα ετικεττών με την ψηφιακή εκτύπωση

Τυπωμένα κιβώτια καρτών

Τυπωμένα συνήθεια ζαρωμένα στέλνοντας τρόφιμα κιβωτίων/μαρκαρισμένα καραμέλα κουτιά από χαρτόνι

Τυπωμένα κιβώτια καρτών συνήθειας έγγραφο/συσκευάζοντας κιβώτια για το κόκκινο κρασί

Εξατομικευμένα κιβώτια δώρων χαρτονιού της Kraft έγγραφο/στέλνοντας κιβώτια για τα ενδύματα συσκευασίας

χαρτί εμφάνιση στο πλαίσιο

Ανακυκλώσιμα κιβώτια επίδειξης συνήθειας αντίθετα για τη σοκολάτα/το κρασί/τη συσκευασία δώρων

Καλλυντικά συσκευάζοντας κιβώτια συνήθειας χαρτονιού πολυτέλειας σκληρά με την εκτύπωση χρώματος

Μεταλλικά κιβώτια δώρων επίδειξης εκτύπωσης χρώματος κιβωτίων επίδειξης εγγράφου εγγράφου για τη συσκευασία του κρασιού

Αίτηση κράτησης

| Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Custom Printed Χάρτινες Τσάντες προμηθευτής. © 2018 - 2020 customprintedpaperproducts.com. All Rights Reserved.